Lessen

 

Speciaal voor kinderen van de basisschool geven wij les met onze Shetlanders. Hierin staat Pret met een Shet centraal! Bij ons staat plezier en ongedwongenheid voorop en vaak komt de rest – het presteren – vanzelf. Dus bij ons ben je ook welkom als je bang bent! Wij houden je pony dan gewoon de hele les vast, totdat je zelf los durft. Je hoeft bij ons nooit iets te doen wat je echt niet wilt. Het gaat erom dat de kinderen tijdens de les plezier hebben! Presteren is bij ons niet belangrijk, wil je de ene week wel draven en de week daarop zie je het toch niet zo zitten, dan blijf je gewoon stappen. De eerste kennismaking met de paardensport moet in onze ogen leuk en positief zijn.


Aangezien wij alleen maar Shetlanders hebben zijn wij vaak een opstap naar een manege of een eigen pony. Daarom leren wij de kinderen niet alleen rijden, maar ook omgaan met de pony’s. Vanaf 4 jaar kun je bij ons op “les” komen, voor meer informatie kijk bij kleuterles. Vanaf groep 3 kunnen de kinderen doorstromen naar de groepsles. Indien er geen plek is in de groepsles of een kind extra aandacht wil of op een andere dag wil rijden is er privé  les.


Wij geven de lessen in Nieuwveen tegen over Zalencomplex de Ringkant (Hazeweg 1). Hier beschikken wij over een kantine (met verwarming), een overdekte poetsplaats, een buitenbak en voldoende mogelijkheden voor buitenritjes.
 

Wilt u meer weten? Kijk in de submenu’s voor meer informatie. Hopelijk tot snel!