Kleuterles

U kent het wel uw kind is van jongs af aan al gek op paarden. De meeste maneges beginnen vanaf 7 jaar, maar wij beginnen al met lessen vanaf 4 jaar. Wij weten dat dit heel jong is en daarom stellen deze lessen niet zo heel veel voor.

 

De lessen duren maar een half uurtje en in deze lessen mogen de kinderen de pony’s aaien, knuffelen en poetsen. Vervolgens maken we een buitenritje door het dorp waarbij alle pony’s vastgehouden worden. Indien er tijd over is en de kinderen het durven mogen ze nog een stukje in draf in de bak.

 

Echt les krijgen ze dus niet, maar ze kunnen wel een half uur plezier hebben met hun lievelingsdier! Op deze manier willen we jonge kinderen toch de mogelijkheid geven om op een leuke en veilige manier met pony’s bezig te zijn. Pas vanaf groep 3 mogen de kinderen deelnemen aan de groepsles.

 

De les wordt gehouden op vrijdagmiddag van half 4 tot 4 en de kosten zijn € 7,50 per les of een maandabonnement ad € 20,-. Schrijf je snel in via het inschrijfformulier, want vol = vol.