Pret met een Shet!

Onze site heet niets voor niets pretmeteenshet.nl want bij ons is pret hebben het allerbelangrijkste!

Daarom organiseren we sinds 2018 naast de lessen ook "pret' activiteiten. Dit is een uur:
Pret met een Shet! Ook wel bij ander manege als volgt genoemd; ponywandelen of vrij rijden.

Samen met je ouders/opa/oma (noem maar op) kan je bij ons een pony huren voor een uur. De kosten hiervan bedragen € 12,50 per pony op de standaard tijd (vrijdag van 5 tot 6).

Een pony huren is bedoeld voor kinderen van alle leeftijden, maar wel met een maximum gewicht van 40 kilo en een maximumhoogte van 1,40 meter. Dit in verband met het feit dat we alleen maar kleine pony's hebben.

Er moet een volwassene als begeleider mee en dan kan je samen met de begeleider een uur doen wat je maar wilt met de pony. Poetsen, vlechten, rijden, verzin het maar! Uiteraard is het niet de bedoeling dat je een uur lang gaat galopperen/draven. Het moet natuurlijk ook pret zijn voor de pony's! Tijdens het rijden is een cap verplicht, deze hebben wij gratis te leen. Ook mag je geen open schoenen aan. 
 

Elke vrijdag van 5 tot 6 is dit standaard mogelijk! Op dit tijdstip loopt er een personeelslid van ons rond die je kan helpen met opzadelen en al je vragen kan beantwoorden. Ook houdt hij/zij toezicht op het welzijn van de pony's. Je moet dus ten alle tijde naar hem/haar luisteren. Het is wel de bedoeling dat je op onze locatie blijft.

Wil je toch liever naar buiten of een ander tijdstip? Ook dat kan in overleg! Dan moet er ook een begeleider van ons mee. Dit kost € 10,- per uur. De begeleider kan namelijk helpen met opzadelen/problemen/leuke routes aangeven en alle mogelijke vragen beantwoorden. Hij/zij zorgt ervoor dat het leuk blijft voor de pony's en veilig voor de kinderen.

Lijkt je dit wat? Reserveer dan snel, want vol = vol!