Pretdag

Als je helemaal gek ben van pony's dan is een pret dag echt wat voor jou! Dit hoeft natuurlijk niet een hele dag te duren. Een paar uur kan ook. Dit kan door bijvoorbeeld leuke dingen van de kinderfeestjes te combineren, maar ook een pret rit te combineren met iets creatiefs zoals een fotolijstje maken of gewoon gezellig spelletjes doen zoals paardopoly, het Penny paardenspel, paardenkwartet. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos! Alles gaat in overleg.

 

Als voorbeeld heb ik het volgende: Een ochtend van 09:30 tot 12:00 gevuld met een buitenrit langs het golfterrein, pony's poetsen, pony's vlechten, fotolijstje pimpen, wat drinken, wat lekkers en een leuk aandenken voor thuis voor maar € 35,- per persoon.

 

Afgelopen zomer hebben we twee geplande pretdagen georganiseerd. Dit was een groot succes. Tijdens deze dagen deden we het volgende:
Tussen 09:30 en 10:00 komt iedereen aan en zullen we met elkaar kennismaken. Er staat wat te drinken en wat lekkers voor iedereen klaar. Om 10 uur zullen we beginnen met het spelen van spelletjes (zonder pony). Daarna is er een lunch. Na de lunch is het tijd om de pony’s te poetsen en te versieren. Als de pony’s er mooi uit zien zullen we een lange buitenrit gaan maken en een ijsje halen. Rij-ervaring is niet nodig, want elke pony wordt vastgehouden door een begeleider. Eenmaal terug zullen we nog wat leuks knutselen en daarna kunnen natuurlijk patatjes met een kroket/kaassouflee/frinkandel niet ontbreken! Om half 6 is het afgelopen en kan iedereen weer naar huis gaan, maar natuurlijk niet zonder een aardigheidje.

Volgend jaar staat er weer een leuk programma op de planning! Meer informatie volgt nog.

 

Lijkt je dit wat? Neem dan snel contact met ons op! Dit kan via de mail of telefonisch.